Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.červen 20:56

Běžně se masové konzervy musí dost dlouho vařit při stostupňové teplotě. Tohle by živý organizmus nepřežil. Tak vysoká teplota je nutná, aby konzerva pořádně „chytla“ a nekazila se.
Nedokážu si představit, že by u psích nebo kočičích konzerv mohla být použitá jiná technologie. Provaření je nutné, jinak se maso začne kazit, konzerva se vyfoukne a obsah je nekonzumovatelný i pro zvířata.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.červen 20:58

Běžně se masové konzervy musí dost dlouho vařit při stostupňové teplotě. Tohle by živý organizmus nepřežil. Tak vysoká teplota je nutná, aby konzerva pořádně „chytla“ a nekazila se.
Nedokážu si představit, že by u psích nebo kočičích konzerv mohla být použitá jiná technologie. Provaření je nutné, jinak se maso začne kazit, konzerva se vyfoukne a obsah je nekonzumovatelný i pro zvířata.

Doplňuji:
Pokud byla konzerva již otevřená, tak se mohla i do lednice dostat masařka. Jsou to pěkně odolné a čiperné mouchy a jejich červíci rostou rychle. Obzvlášť, když mají dostatek potravy.