anonym
Odpověděl/a – 15.červen 20:56
Běžně se masové konzervy musí dost dlouho vařit při stostupňové
teplotě. Tohle by živý organizmus nepřežil. Tak vysoká teplota je nutná,
aby konzerva pořádně „chytla“ a nekazila se.
Nedokážu si představit, že by u psích nebo kočičích konzerv mohla být
použitá jiná technologie. Provaření je nutné, jinak se maso začne kazit,
konzerva se vyfoukne a obsah je nekonzumovatelný i pro zvířata.
anonym
Odpověděl/a – 15.červen 20:58
Běžně se masové konzervy musí dost dlouho vařit při stostupňové
teplotě. Tohle by živý organizmus nepřežil. Tak vysoká teplota je nutná,
aby konzerva pořádně „chytla“ a nekazila se.
Nedokážu si představit, že by u psích nebo kočičích konzerv mohla být
použitá jiná technologie. Provaření je nutné, jinak se maso začne kazit,
konzerva se vyfoukne a obsah je nekonzumovatelný i pro zvířata.
Doplňuji:
Pokud byla konzerva již otevřená, tak se mohla i do lednice dostat masařka.
Jsou to pěkně odolné a čiperné mouchy a jejich červíci rostou rychle.
Obzvlášť, když mají dostatek potravy.