Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.červen 20:28

Vařím vodu v elektrické konvici a pokaždé vylévám zbytek a konvici vyplachuji. Vodu napouštím sutdenou. Každé ráno se vnitřek konvice očistí, aby se odstranil vodní kámen.
Když mám dost času a chci si na kávě opravdu pochutnat, používám skleněnou konvici na plotýnku sporáku, nebo džezvu. Nerozumím tomu, proč to tak je, ale takto uvařená voda dodá kávě vždy jinou chuť a o čaji ani nemluvím.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.červen 20:29

Vařím vodu v elektrické konvici a pokaždé vylévám zbytek a konvici vyplachuji. Vodu napouštím sutdenou. Každé ráno se vnitřek konvice očistí, aby se odstranil vodní kámen.
Když mám dost času a chci si na kávě opravdu pochutnat, používám skleněnou konvici na plotýnku sporáku, nebo džezvu. Nerozumím tomu, proč to tak je, ale takto uvařená voda dodá kávě vždy jinou chuť a o čaji ani nemluvím.
Doplňuji:
Samozřejmě vodu napouštím studenou – rarášek zase zařádil.