Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.červen 20:30

Mraženou zeleninu mám pro každý případ v mrazáku pořád. Ať koukám, jak koukám, kde by mohla být u „Dionky“ pod svíčkovou utajená barviva, nevidím.
Já bych tomu věřila.
Jsou informace, které si jde ověřit jen těžko. Tady to bude asi jeden z takových případů. Do výroby se asi nedostaneme a zaměstnanci „vynášet“ informace o výrobě nejspíš nesmějí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.červen 21:10

Mraženou zeleninu mám pro každý případ v mrazáku pořád. Ať koukám, jak koukám, kde by mohla být u „Dionky“ pod svíčkovou utajená barviva, nevidím.
Já bych tomu věřila.
Jsou informace, které si jde ověřit jen těžko. Tady to bude asi jeden z takových případů. Do výroby se asi nedostaneme a zaměstnanci „vynášet“ informace o výrobě nejspíš nesmějí.
Doplňuji:
Cukr do svíčkové přidávám taky a ten by barvu neovlivnil. Červenější barva bude nejspíš způsobená použitým druhem mrkve a jejím množstvím ve směsi. Netypovala bych to hned na umělá barviva. Ono i u rajčat máte červenější a oranžovější druhy. S mrkví je to naprosto stejné.