Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.červen 20:10

Já bohužel přemýšlím, ikdyž odpočívám. Nemůžu se tomu ubránit, ikdyž jakmile se načapám, že už zas přemýšlím jak co zařídit a kdy vyřídit, tak se snažím tyto negativní myšlenky vědomě zahnat, ale za chvíli zas se můj mozek zabývá nějakým problémem.:-( Navíc minulost, minulé činy a události mi také připadají pořád na mysl. Někdy přemýšlím, kdybych se v nějakém období svého života zachovala jinak a dělala věci jinak, tak by můj život byl možná lepší, spokojenější a pestřejší. Proto také velmi špatně usínám. Teoreticky mám perfektně zmáknutý způsob pozitivního myšlení, ale v praxi v životě to moc nedokážu, ikdyž se k tomu nutím. Je to hotové peklo.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.červen 21:12

Já bohužel přemýšlím, ikdyž odpočívám. Nemůžu se tomu ubránit, ikdyž jakmile se načapám, že už zas přemýšlím jak co zařídit a kdy vyřídit, tak se snažím tyto negativní myšlenky vědomě zahnat, ale za chvíli zas se můj mozek zabývá nějakým problémem.:-( Navíc minulost, minulé činy a události mi také připadají pořád na mysl. Někdy přemýšlím, kdybych se v nějakém období svého života zachovala jinak a dělala věci jinak, tak by můj život byl možná lepší, spokojenější a pestřejší. Proto také velmi špatně usínám. Teoreticky mám perfektně zmáknutý způsob pozitivního myšlení, ale v praxi v životě to moc nedokážu, ikdyž se k tomu nutím. Je to hotové peklo.
Doplňuji:
Briketko, jo Panny a já mám navíc 3 devítky v numerologické mřížce, takže přemýšlím ještě 3× víc. Je to na zabití, někdy na zbláznění, neumět si psychicky odpočinout a pořád na něco myslet. Prakticky se trochu sem tam uvolním na procházkách s pejskem v lese, nikam jinam nechodím, pak až v létě se mi to občas povede na chalupě při nějaké práci. Je to tak, jedině při práci, na kterou se musím soustředit, na nic jiného nemyslím