Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.květen 23:09

Já si myslím, že tato otázka patří do kategorie „Zábava a ostatní.“ Z toho důvodu bych otázku zkrátil na „Také byste mu dali?“
Policista na svoji zvrhlost samozřejmě doplatí, ale ptám se znova: „Také byste mu daly?“ Svéprávné a plnoleté dívky a ženy by se s ním určitě o svoji čest popraly. Nechám tedy na orgánech trestního řízení a soudu, aby se znalostí všech okolností a důkazů nezávisle a spravedlivě rozhodly. Já bych mu nedal.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.květen 0:08

Já si myslím, že tato otázka patří do kategorie „Zábava a ostatní.“ Z toho důvodu bych otázku zkrátil na „Také byste mu dali?“
Policista na svoji zvrhlost samozřejmě doplatí, ale ptám se znova: „Také byste mu daly?“ Svéprávné a plnoleté dívky a ženy by se s ním určitě o svoji čest popraly. Nechám tedy na orgánech trestního řízení a soudu, aby se znalostí všech okolností a důkazů nezávisle a spravedlivě rozhodly. Já bych mu nedal.
Doplňuji:
Ad briketka10: Je pravda, že muž je silnější než žena a ji nakonec přemůže. Žena ale může křičet. Psychologové říkají, že se nemá křičet „pomoc,“ na to prý nikdo neslyší. Má se křičet „hoří,“ to prý má větší úspěch. Znám případ, kdy jedna sportovkyně, když byla přepadená úchylem, tak se spletla s místo „pomoc“ zakřičela „huráá.“ Protože to byla koulařka, tak byla silnější než ten úchyla a prý mu dala takovou facku, že ho nakonec musela křísit.