Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.květen 18:39

Tak skoro přesně tenhle recept také občas dělám, je to rychlovka a je to dobré. Ale klasické svíčkové se to nevyrovná, to ti garantuji. Bude ti pořád připadat, že tam něco chybí – zvlášť, když ji připravuješ poprvé. No chybí – ta „naučená“ chuť hovězího masa!

V tomhle receptu mi ale tuze přebývá anglická slanina (je tam už špek), která chuť posune také úplně jinam – je přece uzená. A chybí tam lžíce české plnotučné hořčice. Karamel je třešnička, zvládneš ho ale rovnou při základním restování zeleniny (tu jen trochu zasypeš cukrem, zasmažíš a hotovo).
Tenhle recept klidně zkus, ale doporučuji ti troufnout si i na klasiku. 🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.květen 22:08

Tak skoro přesně tenhle recept také občas dělám, je to rychlovka a je to dobré. Ale klasické svíčkové se to nevyrovná, to ti garantuji. Bude ti pořád připadat, že tam něco chybí – zvlášť, když ji připravuješ poprvé. No chybí – ta „naučená“ chuť hovězího masa!

V tomhle receptu mi ale tuze přebývá anglická slanina (je tam už špek), která chuť posune také úplně jinam – je přece uzená. A chybí tam lžíce české plnotučné hořčice. Karamel je třešnička, zvládneš ho ale rovnou při základním restování zeleniny (tu jen trochu zasypeš cukrem, zasmažíš a hotovo).
Tenhle recept klidně zkus, ale doporučuji ti troufnout si i na klasiku. 🙂
Doplňuji:
Tahle, co ti posílám, podle mne nemá chybu. Konečná chuť ale záleží jen na tobě a častém ochutnávání. Je to sice piplačka, ale časem ji jistě zvládneš levou zadní. Každá rodina má tu svou chuť – někdo ji dělá víc slanou, jiný hodně sladkou.
http://www.ape­titonline.cz/re­cepty/271-svickova-pecene.html