Odpověděl/a – 7.květen 17:49
Především upřímně závidím, že alespoň u vás rostou!
Podle mých houbařských a kulinárních zkušeností jsou skutečně
nejlepší na smetaně, viz recepty.
Nehodí se zejména na obalování, neboť se výrazně zmenší při snažení.
Lze je použít do polévek, snaženice, pod maso ap., jenže pouze na té
smetaně vynikne jejich nezaměnitelné aroma.
Zkušenost
Odpověděl/a – 7.květen 17:52
Především upřímně závidím, že alespoň u vás rostou!
Podle mých houbařských a kulinárních zkušeností jsou skutečně
nejlepší na smetaně, viz recepty.
Nehodí se zejména na obalování, neboť se výrazně zmenší při snažení.
Lze je použít do polévek, snaženice, pod maso ap., jenže pouze na té
smetaně vynikne jejich nezaměnitelné aroma.
Zkušenost
Doplňuji:
Oprava, opět moje T9:
Ne snažení ap., ale smažení ! 😁