Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.květen 17:37

Nebyl by to problém, nabrat více úředníků a mít otevřeno 24 hodin. K čemu by to ale bylo ? Neznám nikoho, kdo by chtěl třeba ve dvě hodiny ráno navštívit finanční úřad . Takovýto provoz by byl podstatně dražší a promítlo by se to zase v našich daních. To by bylo zcela kontraproduktivní a proto obdobný systém neni nikde na celém světě.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.květen 18:02

Nebyl by to problém, nabrat více úředníků a mít otevřeno 24 hodin. K čemu by to ale bylo ? Neznám nikoho, kdo by chtěl třeba ve dvě hodiny ráno navštívit finanční úřad . Takovýto provoz by byl podstatně dražší a promítlo by se to zase v našich daních. To by bylo zcela kontraproduktivní a proto obdobný systém neni nikde na celém světě.
Doplňuji:
Každý člověk ví, že v celé republice jsou úřední dny v pondělí a ve středu. Podle toho se musí zařídit. Jsou stanovena jistá pravidla, která musíme všichni respektovat. Takže autobus by ti nikdo neproplatil.
Otevřeno by mohlo být do 20,00 , ale jak už jsem psal, tak by nás to každého stálo třeba 500 kč. Za tuto cenu bych to určitě nechtěl.