Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.duben 14:01

Skinne3r, tak nevím, jestli medicína pro Tebe bude ten nejlepší typ studia. Možná bude vhodnější metafyzika, astronomie a astrologie. Je vidět, že Tě skutečně zajímá spousta záležitostí a že se jim snažíš přijít na kloub.
Přitažlivot Slunce se projevuje nejvýrazněji jeho vlivem na planety Sluneční soustavy. Tyto planerty se pohybují po svých oběžných drahách právě vlivem Slunce. Oběžnice planet jsou také ovlivňovány přitažlivostí Slunce, ale silněji na ně působí přitažlivost planety, po jejíž oběžné dráze se pohybují. A opačně se dá říci, že i na planety působí zpětně přitažlivost jejich obežnic (měsíců). Astrologie je velmi složitá věda, kde je vše o zkoumání, objevování a velmi mnoho o počítání a ověřování si matematických výpočtů v praxi. Právě to vzájemné působení jednotlivých přitažlivostí udržuje vesmír v chodu (běhu) a nepůsobí tak katastrofu, kde by se narušením rovnováhy vše zbortilo a zhroutilo se do jednoho jediného bodu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.duben 14:33

Skinne3r, tak nevím, jestli medicína pro Tebe bude ten nejlepší typ studia. Možná bude vhodnější metafyzika, astronomie a astrologie. Je vidět, že Tě skutečně zajímá spousta záležitostí a že se jim snažíš přijít na kloub.
Přitažlivot Slunce se projevuje nejvýrazněji jeho vlivem na planety Sluneční soustavy. Tyto planerty se pohybují po svých oběžných drahách právě vlivem Slunce. Oběžnice planet jsou také ovlivňovány přitažlivostí Slunce, ale silněji na ně působí přitažlivost planety, po jejíž oběžné dráze se pohybují. A opačně se dá říci, že i na planety působí zpětně přitažlivost jejich obežnic (měsíců). Astrologie je velmi složitá věda, kde je vše o zkoumání, objevování a velmi mnoho o počítání a ověřování si matematických výpočtů v praxi. Právě to vzájemné působení jednotlivých přitažlivostí udržuje vesmír v chodu (běhu) a nepůsobí tak katastrofu, kde by se narušením rovnováhy vše zbortilo a zhroutilo se do jednoho jediného bodu.
Doplňuji:
Škoda, že jsi dal tak závažné informace do doplnění. To bych se vůbec s odpovědí nenamáhala. Pokud považuješ cokoliv za zbytečné, tak proč se tu vůbec na něco ještě ptáš? To jsi potom asi celosvětový génius, který má ve všem zcela jasno. No, k tomu Ti lze jenom gratulovat a napříště se k Tobě chodit učit a Tvá poučení si důkladně zapamatovat.
To dnešní si opravdu zapamatuji důkladně. Už mne nenachytáš, abych se někdy odpovědí na Tvé názory zabývala. Ty nechceš totiž žádný názor slyšet. Ty jsi ten, kdo vše ví už předem. Tvoje škoda. Já mám zkušenost jinou – člověk se učí celý život a stejně nikdy nebude vědět všechno. Už jenom proto ne, že názory jiných lidí na konkrétní věc mohou být odlišné a mohou být více správné, než Tvůj názor vlastní. Porovnáváním pravd a názorů s názory jiných člověk moudří a získává širší rozhled.
Podle Tvého vyjádření jediný názor, který sis vytvořil Ty sám, je ten správný. Tak nevím, zda Ti mám závidět, nebo Tě mám spíše litovat.
To video je docela dobré. Přesto z něj mám rozporuplné pocity.