Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.duben 22:53

Byl jsem na vojenské škole, bylo mně 14 let. Gagarin zamotal hlavu američanům.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.duben 0:51

Byl jsem na vojenské škole, bylo mně 14 let. Gagarin zamotal hlavu američanům.
Doplňuji:
Hansi : Nikdy jsem se s tím zde netajil, několikrát jsem můj pobyt na škole zde popisoval. S odpovědí to ale nemá nic společného. Slyšíš i trávu růst.
Kdyby jsi byl dobrý pozorovatel ( v tomto je výborný dr. Axl) tak je ti již dávno jasné že nejsem žádný lezdoprdelista do leva ani do prava ani tady na Odpovědích. Faktem zůstává že v té době na to Američani neměli raketu. Sami to přiznávají a americký prezident vyhlásil program na dohnání Rusů v kosmické ale hlavně raketové technice. Začalo to již v roce 1958 vypuštěním první umělé družice Země Rusy.
V té době jaksi Američané pěkně zaspali a nepoučili se ani ze sestřelení jejich špionážního letadla U2 v roce 1960. Stále si mysleli že Rusové raketovou technikou nedisponují !! Je holý fakt že se Američané probudili právě pod tíhou reality tohoto jednoho obletu kolem Země.

Nevím na co ještě narážíš ale můžu tě ujistit že jsem nikdy nebyl členem KSČ, Lidových milicí, Pomocné stráže VB ani jsem nebyl práskač STB.
Na rozdíl od politických šašků vlastním negativní lustrační osvědčení, které po mně chtěli bývalí příslušníci KSČ a STB při zahájení podnikání v pyrotechnice !!
Prostě komunisti mně moc rádi neměli a docela jsem si ve vedoucí funkci ve výrobě kvůli tomu užil. Přesto si myslím že ne vše na té době bylo špatné jak se to dnes módně hlásá. Nevím jak jsi starý ale docala by mně zajímalo jak jsi na tom byl za minulého režimu ty !