Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.březen 19:24

To je jednoduché.Střídání partnerů je dáno přírodou,nebo geny,abych byl moderní. Onu tzv. věrnost zavedla kdysi dávno církev /ale jen některá/,která potřebovala nějak ovlivnit lidi ve svůj prospěch a zavedla církevní sňatky,při kterém prohlásila „Co Bůh spojí,člověk nerozpojí“.Jenže to je právě proti přírodě.Mužům je geny dáno,aby svým séměm oplodnili co nejvíce žen.Ženám je naopak dáno,aby si vybraly z nabídky partnerů toho nejlepšího otce pro své budou dítě.A tenhle základní „pud“ člověka nemůže změnit jakýkoliv slib věrnosti,třeba před Bohem.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.březen 19:29

To je jednoduché.Střídání partnerů je dáno přírodou,nebo geny,abych byl moderní. Onu tzv. věrnost zavedla kdysi dávno církev /ale jen některá/,která potřebovala nějak ovlivnit lidi ve svůj prospěch a zavedla církevní sňatky,při kterém prohlásila „Co Bůh spojí,člověk nerozpojí“.Jenže to je právě proti přírodě.Mužům je geny dáno,aby svým séměm oplodnili co nejvíce žen.Ženám je naopak dáno,aby si vybraly z nabídky partnerů toho nejlepšího otce pro své budou dítě.A tenhle základní „pud“ člověka nemůže změnit jakýkoliv slib věrnosti,třeba před Bohem.
Doplňuji:
Tím jsem chtěl říci,že v době sňatku-ať na úřadě či v kostele-zpravidla neznáme zcela a úplně vlastnosti,cha­rakter a zvyky partnera a teprve nějaké doba soužití nám řekne.