Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.březen 20:36

Jestli pracujete na Dohodu o provedení práce, tak v jednom měsíci nelze uplatnit slevu na dani u více zaměstnavatelů, vždy v jednom měsíci při podepsání růžového „Prohlášení“ můžete podepsat pouze u jednoho zaměstnavatele. jinak jich můžete podepsat v roce, jak je libo, ale v jednom měsíci pouze 1×.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.březen 20:39

Jestli pracujete na Dohodu o provedení práce, tak v jednom měsíci nelze uplatnit slevu na dani u více zaměstnavatelů, vždy v jednom měsíci při podepsání růžového „Prohlášení“ můžete podepsat pouze u jednoho zaměstnavatele. jinak jich můžete podepsat v roce, jak je libo, ale v jednom měsíci pouze 1×.
Doplňuji:
Slevu na dani můžete uplatnit 1× za měsíc u toho samého zaměstnavatele nebo klidně každý měsíc, ale každý měsíc u jiného zaměstnavatele. . Pokud jste podepsal v lednu jedno Prohlášení poplatníka, tak se vám sleva na dani počítá za odpracovanou dobu. Pokud nyní podepíšete další růžové Prohlášení poplatníka, bude se vám sleva na dani uplatňovat také. je důležité nepodepsat v JEDNOM MĚSÍCI DVĚ PROHLÁŠENÍ POPLATNÍKA U STEJNÉHO ZAMĚSTNAVATELE.