Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.březen 0:17

Jo to je pravda. Zrovna nedávno jsem měla na toto téma rozhovor se svým otcem, protože už je to starší pán a k Vánocům dostal různou kosmetiku a chtěl se holit a nevěděl jestli je to pěna na holení nebo gel po holení. Český návod nebyl, zrovna tak máti „hand creamem“ si mazala obličej, protože neví, že je na ruce. A mě nedávno dorazil mladý lékarník, když jsem chtěla nějaké kapky proti kašli a on se mě zeptal jestli mám na mysli nějaké „spešl“??? No chvíli jsem koukala jako blázen, než jsem pochopila vo co goooo.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.březen 21:54

Jo to je pravda. Zrovna nedávno jsem měla na toto téma rozhovor se svým otcem, protože už je to starší pán a k Vánocům dostal různou kosmetiku a chtěl se holit a nevěděl jestli je to pěna na holení nebo gel po holení. Český návod nebyl, zrovna tak máti „hand creamem“ si mazala obličej, protože neví, že je na ruce. A mě nedávno dorazil mladý lékarník, když jsem chtěla nějaké kapky proti kašli a on se mě zeptal jestli mám na mysli nějaké „spešl“??? No chvíli jsem koukala jako blázen, než jsem pochopila vo co goooo.
Doplňuji:
Před chvílí přišel syn a podivoval se nad tím, že šel kolem domu, kde je nápis FOR SALE. A o tom to je, proč musíme pořád někomu „prdelkovat“?