Odpověděl/a – 12.únor 15:12
lllines přiznám se, že slyším ten výraz poprvé a musela jsem se podívat na net jak to vypadá..
ale nejím ani chleba, rohlíky jen žitné plátky, nebo v Globusu
prodávají žitné bulky..
někdy si upeču bezlepkový chleba v pekárně..
Odpověděl/a – 12.únor 16:15
lllines přiznám se, že slyším ten výraz poprvé a musela jsem se podívat na net jak to vypadá..
ale nejím ani chleba, rohlíky jen žitné plátky, nebo v Globusu
prodávají žitné bulky..
někdy si upeču bezlepkový chleba v pekárně..
Doplňuji:
to je pravda, je tu drahá, ale dělám si jen poloviční sama bych ten velký
nesnědla a z mrazáku vyndaný není dobrý drobí se, tak mi ta kilová
stačí na 3 chleby a přisypávám si k ní trochu žitný a slunečnicová
semínka, místo mlíka kefír, nebo si dělám snídaňový chléb je jako
mazanec a výborný..