Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.únor 15:12

lllines přiznám se, že slyším ten výraz poprvé a musela jsem se podívat na net jak to vypadá..

ale nejím ani chleba, rohlíky jen žitné plátky, nebo v Globusu prodávají žitné bulky..
někdy si upeču bezlepkový chleba v pekárně..

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.únor 16:15

lllines přiznám se, že slyším ten výraz poprvé a musela jsem se podívat na net jak to vypadá..

ale nejím ani chleba, rohlíky jen žitné plátky, nebo v Globusu prodávají žitné bulky..
někdy si upeču bezlepkový chleba v pekárně..
Doplňuji:
to je pravda, je tu drahá, ale dělám si jen poloviční sama bych ten velký nesnědla a z mrazáku vyndaný není dobrý drobí se, tak mi ta kilová stačí na 3 chleby a přisypávám si k ní trochu žitný a slunečnicová semínka, místo mlíka kefír, nebo si dělám snídaňový chléb je jako mazanec a výborný..