Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.únor 2:52

Jste fakt nechutní…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.únor 8:26

Jste fakt nechutní…

Doplňuji:
Jo a jen tak mimochodem: to víte, že odříkanýho chleba obvykle člověk zakusí ten největší krajíc? ;)

  • Znám rodiče – extrémní puritány. Dvě děti se jim vyvedly na jedničku, třetí se zvrtlo v homosexuála. Wow, to byla pro staroušky ťafka!!! Ale ustáli to. A hodně se změnili. K lepšímu, samozřejmě.
  • Znám rodiče, kde ona je báječná ženská a on starý bručoun, silně xenofobní. Dcera se jim zamilovala do Afričana a mají spolu malýho černouška: překrásnýho malýho klučinu, s nádherným usměvem a roztomilými prstýnky po celé hlavičce. Babička ho přijala hned, dědek si brble pod fousy dodnes, ale snaží se. MUSÍ se snažit, pokud nechce přijít o dceru…
  • Znám kluka, který se vždycky vysmíval všem, kdo nebyl ukázkově štíhlej. Pak potkal holku..HODNĚ krev a mlíko. Stačil tejden – a lítal v tom až po uši. Zakoukal se do jejího úsměvu a očí, dal jí šanci i jako člověku…a zjistil, že tloušťka lidi nijak nehyzdí.

Atd atd atd.

Takže: dávejte si lidičkové bacha, aby se vám třeba i vaše vlastní děti/vnoučátka nevymkla z kontroly a nenarostla do obřích rozměrů.. Ne že bych chtěla sejčkovat, ale někdy stačí fakt málo!!! Přijde nemoc nebo úraz, s tím trvale omezená hybnost…a tradá, jízda začíná. Kynout začnete samovolně a bez pohybu s tím neuděláte lautr nic! Jedině se odnaučit jíst ;)
Co potom, venkovane..až vám dcerunka/synáček neprojde dveřma… přijmete je takový jaký jsou, a nebo taky budou škvarečky, co? ;)

Krom srandy: tuhle jste si všichni vzájemně přikyvovali, jak jsou dnešní děti drzý a že se není čemu divit, když jim rodiče říkaj': Ser na učitelku, je to kráva…‚
No já už se taky nedivím, že jsou děcka takoví parchantíci… Když je 'rodiče‘ jako vy učí, že tlustejm se mají vysmívat, na bezdomovce plivnout a prašivýho psa nakopnout, bodejť by si pak vážili opravdových hodnot…
Zameťte si laskavě každý před vlastním prahem – a teprve až budete mít sami dokonale naklizíno, běžte očumovat brajgl sousedů.

PS: Nevíte dne ani hodiny, kdy se role obrátí. Nedávno jsem zaslechla jednu pikantní story ze světa celebrit. Zpěvačka Kelly Osbourne bývala dřív kus ženské – a její štíhlounká kolegyně Christina Aguilera se do ní v jednom kuse nechutně navážela.
*Kelly Osbourne výrazně zhubla, dneska má postavu modelky, je úspěšná, bulvár se předhání v komplimentech na její adresu.
*Christina Aguilera otěhotněla, výrazně přibrala, kšeftů prý ubývá a bulvární plátky se předhání v urážkách na její adresu.
A Kelly Osbourne Christinu taky dvakrát nešetří.

Takže bejt váma: fakt se radši nikomu neposmívám.
Dneska jsem prasátko já, zejtra můžete bejt vy.
Chrocht chrocht ;)