Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.prosinec 15:03

Dříve bývala seznamovací agentura, která na základě vyplněných dotazníků vyhodnocovaných pomocí počítače sestavovala vhodné protějšky. Již nevím jak se tato služba jmenovala. Ale vím, že byla docela úspěšná na procento vážných seznámení. Člověk prostě vyplnil dotazník, zaplatil nějakou částku (cca 50 Kč) a za pár dní mu přišla obálka s vytypovanými protějšky. Další seznámení bylo již na lidech samých. Připadalo mi to trochu solidnější, než dnešní internetové seznamky a chaty. Do jejich profilu si můžou účastníci nablábolit o sobě dost lží.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.prosinec 17:54

Dříve bývala seznamovací agentura, která na základě vyplněných dotazníků vyhodnocovaných pomocí počítače sestavovala vhodné protějšky. Již nevím jak se tato služba jmenovala. Ale vím, že byla docela úspěšná na procento vážných seznámení. Člověk prostě vyplnil dotazník, zaplatil nějakou částku (cca 50 Kč) a za pár dní mu přišla obálka s vytypovanými protějšky. Další seznámení bylo již na lidech samých. Připadalo mi to trochu solidnější, než dnešní internetové seznamky a chaty. Do jejich profilu si můžou účastníci nablábolit o sobě dost lží.
Doplňuji:
A plně se připojuji k <czechrapsind>. Má pravdu v tom, že internet je plný „klikaček“ a jediné co z toho vyleze je množství spamu. A co z toho vzejde? v lepším případě nějaké virtuální osoby s nabídkou výrobků na zlepšení „noci“ a v horším případě zavirování PC.