Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.prosinec 11:56

Připravuji je téměř stejně jako >suwa<. Jenom hlavičky neloupu,před naplněním nechám v páře cca 5 minut,nechám vychladnout,potom naplním,obalím,po­ložím na každý kostičku másla,naskládám do zapékací misky,a v troubě zapeču cca 10 minut na 220°C.Ten čas je orientační,záleží na velikosti žampionů.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.prosinec 13:09

Připravuji je téměř stejně jako >suwa<. Jenom hlavičky neloupu,před naplněním nechám v páře cca 5 minut,nechám vychladnout,potom naplním,obalím,po­ložím na každý kostičku másla,naskládám do zapékací misky,a v troubě zapeču cca 10 minut na 220°C.Ten čas je orientační,záleží na velikosti žampionů.
Doplňuji:
>suwa<,proč ne.Nás zase od malička babička „upozorňovala“,že to nejlepší,zrovna jako u jablek,je pod slupkou,tak je neloupeme. Kdo ví,jak je to doopravdy. :))