Odpověděl/a – 28.prosinec 11:56
Připravuji je téměř stejně jako >suwa<. Jenom hlavičky neloupu,před naplněním nechám v páře cca 5 minut,nechám vychladnout,potom naplním,obalím,položím na každý kostičku másla,naskládám do zapékací misky,a v troubě zapeču cca 10 minut na 220°C.Ten čas je orientační,záleží na velikosti žampionů.
Odpověděl/a – 28.prosinec 13:09
Připravuji je téměř stejně jako >suwa<. Jenom hlavičky
neloupu,před naplněním nechám v páře cca 5 minut,nechám
vychladnout,potom naplním,obalím,položím na každý kostičku
másla,naskládám do zapékací misky,a v troubě zapeču cca 10 minut na
220°C.Ten čas je orientační,záleží na velikosti žampionů.
Doplňuji:
>suwa<,proč ne.Nás zase od malička babička „upozorňovala“,že to
nejlepší,zrovna jako u jablek,je pod slupkou,tak je neloupeme. Kdo ví,jak je
to doopravdy. :))