Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 18:18

barbakan: Děkuji za konstruktivní kritiku. Ty všechny směry beru – je to tak z toho důvodu, že jsme měli omezené možnosti a navíc to byl náš první film (pro některé tedy druhý).

SeptikB: Poselství/závěr/smysl tohoto filmu Vám zjevně unikl. Matka svoji dceru celou dobu týrala (což Vám jistě neuniklo), shodila ji ze schodů a za to byla ještě poslána do polepšovny(za to, že se bránila). Jde o to, že spravedlnost neexistuje. A v mém okolí se stále nachází plno lidí, kteří v tu spravedlnost pořád naivně věří. Další smysl filmu spočívá v tom, že zdůrazňuje aktuální problém – a nemyslete si, že když někdo ví o týrání, že zvedne prdel a jde to nahlásit… takže i na toto film upozorňuje. A že nenabízí řešení? Jakto? Mluvila jsem s jednou paní, která víc jak deset let odváděla děti do dětských domovů. Nikdy nemluvila o tom, že by se nějaké dostalo do polepšovny. Takže to by měl být ten nový pohled na věc či důvod, který Vám chybí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 19:29

barbakan: Děkuji za konstruktivní kritiku. Ty všechny směry beru – je to tak z toho důvodu, že jsme měli omezené možnosti a navíc to byl náš první film (pro některé tedy druhý).

SeptikB: Poselství/závěr/smysl tohoto filmu Vám zjevně unikl. Matka svoji dceru celou dobu týrala (což Vám jistě neuniklo), shodila ji ze schodů a za to byla ještě poslána do polepšovny(za to, že se bránila). Jde o to, že spravedlnost neexistuje. A v mém okolí se stále nachází plno lidí, kteří v tu spravedlnost pořád naivně věří. Další smysl filmu spočívá v tom, že zdůrazňuje aktuální problém – a nemyslete si, že když někdo ví o týrání, že zvedne prdel a jde to nahlásit… takže i na toto film upozorňuje. A že nenabízí řešení? Jakto? Mluvila jsem s jednou paní, která víc jak deset let odváděla děti do dětských domovů. Nikdy nemluvila o tom, že by se nějaké dostalo do polepšovny. Takže to by měl být ten nový pohled na věc či důvod, který Vám chybí.
Doplňuji:
kapka: No, zažila jsem něco trošku podobného – šikanu na prvním stupni ZŠ, kdy spolužáka mlátili a když to řekl učitelce, ta dělala, že ho neslyší. Dokonce brečel, protože to bylo těsně potom. Jinak ten film by mohl být klidně rozvinutější, jenomže zadání bylo do určitého času, mě by se tam všecko nevešlo a ani nebyli herci(např.po­licisté). Já jsem teda hlavně chtěla ohodnotit režisérské řemeslo mňo:(