Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.prosinec 5:10

Vysvětlení již bylo uvedeno v odkazu níže. Jinak pravidelně provokuješ admini, kdy např. toto je vyloženě účelová otázka navíc provázena chvástáním, což je explicitně citováno v kodexu v pasáži o negativním chování. A to nemluvě o zásadě, podobné dotazy směrovat na admini a ne tím zaneřáďovat tyto stránky určené k užitečnému odpovídání a ne honění bodů a vlastní ješitnosti. Prostě ti jedna otázka ubyla, takže ta 100. je nyní ta poslední. Tím, že na to upozorňuješ, jen potvrzuješ, že tvé otázky jsou natolik pochybné a slaboduché, že je musí admini pravidelně mazat.

Zdroj: http://www.odpovedi.cz/otazky/moc-se-sem-tahle-otazka-nehodi-a-nez-kontaktuji-admina-chci-se-zeptat-vas

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.prosinec 7:21

Vysvětlení již bylo uvedeno v odkazu níže. Jinak pravidelně provokuješ admini, kdy např. toto je vyloženě účelová otázka navíc provázena chvástáním, což je explicitně citováno v kodexu v pasáži o negativním chování. A to nemluvě o zásadě, podobné dotazy směrovat na admini a ne tím zaneřáďovat tyto stránky určené k užitečnému odpovídání a ne honění bodů a vlastní ješitnosti. Prostě ti jedna otázka ubyla, takže ta 100. je nyní ta poslední. Tím, že na to upozorňuješ, jen potvrzuješ, že tvé otázky jsou natolik pochybné a slaboduché, že je musí admini pravidelně mazat.
Doplňuji:
Pájo, netřeba to hned brát osobně, tady jde spíše o obecný princip. Ostatně se tu řešilo nedávno, viz odkaz:
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/proc-nektere-lidi-tady-vytaci-kdyz-se-opakuje-stejny-dotaz
Už je nás 30 zlatých a stříbrných majících oprávnění (i povinnost) opravovat chyby, co si máme pohlídat nějaký triviální pořádek.
A protože tu nejsi tak dlouho, asi jsi přehlédl otázku tykání, která se tu už řešila, na netu je úzus tykání, admini také v tomto duchu zasílají tykací maily a pokud je někdo natolik nedůtklivý, nechť po vstupu do komunity vyzve ostatní, že požaduje privilegium a výsady a požaduje vykání.
P.S. My už dávno nepříspíváme kvůli bodům, protože po zlatu zatím stejně nic vyššího není, ale jde nám osvětu a kultivovanost, jaká tu panovala při založení. Nemusí se ti to líbit, ale pravidla prostě nejsou pro srandu králíkům.

Zdroj: http://www.odpovedi.cz/otazky/moc-se-sem-tahle-otazka-nehodi-a-nez-kontaktuji-admina-chci-se-zeptat-vas