Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.listopad 12:39

já když je obalím tak doprostřed karbanátky udělám prstem dolík někdy i skrz naskrz dírku a pak při smažení nebo pečení je i prostředek pěkně hotový a chutný

já se přiznám peču karbanátky na plechu a pečícím papíru v troubě /několikrát je obrátím a jsou krásně upečené a nejsou mastné

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.listopad 13:01

já když je obalím tak doprostřed karbanátky udělám prstem dolík někdy i skrz naskrz dírku a pak při smažení nebo pečení je i prostředek pěkně hotový a chutný

já se přiznám peču karbanátky na plechu a pečícím papíru v troubě /několikrát je obrátím a jsou krásně upečené a nejsou mastné
Doplňuji:
http://img.na­dapenny.com/t20/113­24/nadap055532537­780230.jpg

http://img.na­dapenny.com/t20/113­24/nadap055532915­371230.jpg