Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.říjen 21:56

Je to jak píše Drap a hanjimka.Chléb zbav kůrky,nerozvařila by se,nakrájej na kostičky,podle potřeby přidej do guláše.Chléb by neměl být čerstvý.Nemusí se provařovat tak dlouho jako mouka.Neprovařená mouka je v guláši cítit,v chlebu je už tepelně zpracovaná.Nejlepší chléb je když je tzv. „okoralý“.Dobrou­ chuť.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.říjen 22:11

Je to jak píše Drap a hanjimka.Chléb zbav kůrky,nerozvařila by se,nakrájej na kostičky,podle potřeby přidej do guláše.Chléb by neměl být čerstvý.Nemusí se provařovat tak dlouho jako mouka.Neprovařená mouka je v guláši cítit,v chlebu je už tepelně zpracovaná.Nejlepší chléb je když je tzv. „okoralý“.Dobrou chuť.
Doplňuji:
Arygnoc má pravdu s nezahušťováním moukou jen částečně.Tam,kde se nepoužije mouka se zvyšuje množství cibule,která udělá stejnou službu.Jinak se většinou po opražení a udušení masa do měkka toto vyjme,šťáva zapráší moukou a vysmahne na potřebnou hustotu,a maso se vrátí zpět.Ale je pravda,že guláš se ještě nikdy nikomu nepodařilo uvařit stejně.Každý na to má svůj,ten nejlepší,recept a výsledek je super.