Odpověděl/a – 29.říjen 21:56
Je to jak píše Drap a hanjimka.Chléb zbav kůrky,nerozvařila by se,nakrájej na kostičky,podle potřeby přidej do guláše.Chléb by neměl být čerstvý.Nemusí se provařovat tak dlouho jako mouka.Neprovařená mouka je v guláši cítit,v chlebu je už tepelně zpracovaná.Nejlepší chléb je když je tzv. „okoralý“.Dobrou chuť.
Odpověděl/a – 29.říjen 22:11
Je to jak píše Drap a hanjimka.Chléb zbav kůrky,nerozvařila by
se,nakrájej na kostičky,podle potřeby přidej do guláše.Chléb by neměl
být čerstvý.Nemusí se provařovat tak dlouho jako mouka.Neprovařená mouka
je v guláši cítit,v chlebu je už tepelně zpracovaná.Nejlepší chléb je
když je tzv. „okoralý“.Dobrou chuť.
Doplňuji:
Arygnoc má pravdu s nezahušťováním moukou jen částečně.Tam,kde se
nepoužije mouka se zvyšuje množství cibule,která udělá stejnou
službu.Jinak se většinou po opražení a udušení masa do měkka toto
vyjme,šťáva zapráší moukou a vysmahne na potřebnou hustotu,a maso se
vrátí zpět.Ale je pravda,že guláš se ještě nikdy nikomu nepodařilo
uvařit stejně.Každý na to má svůj,ten nejlepší,recept a výsledek
je super.