Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.říjen 10:39

Bohužel tuto skutečnost si málokterý s tzv. euroskeptiků uvědomuje. Nedávno jsem četl vyjádření jednoho fundovaného politologa, který upozorňoval, že po příp. rozpadu EU by v Evropě do deseti roků hrozila válka.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.říjen 17:51

Bohužel tuto skutečnost si málokterý s tzv. euroskeptiků uvědomuje. Nedávno jsem četl vyjádření jednoho fundovaného politologa, který upozorňoval, že po příp. rozpadu EU by v Evropě do deseti roků hrozila válka.
Doplňuji:
Pane kolego eLx, odpověď na možnou budoucnost je vždy třeba hledat ve správném pochopení historických událostí – mimochodem takto postupoval např. i Nostradamus a zcela správně nyní dedukuje pan Mosoj.
Naše zemička přece zažila dobu, kdy padly všechny politické a vojenské dohody a mocnosti Evropy nás bez skurpulí strčily do hřtánu Hitlerovi. Jestliže si správně vyložíte dnes probíhající děje a události a odvodíte další směřování, dospějete k otázce zda třetí světová válka v latentní podobě již vlastně nezačala!
Do Evropy právě „pochodují“ statisíce a miliony nešťastníků, kteří postrádají potraviny a vodu, expanduje islamismus, zatím ve skryté formě je veden boj o teritoria s nedostatkovými nerostnými surovinami.
A pokud Vám nejsou dostačující tyto signály vězte, že mocnosti ztrácející nadvládu a mající přemíru dluhů v minulosti většinou volily postup „včasným zásahem“ zničit protivníka a potencionálního vítěze!! Takto si, třeba na čas udržely svoje pozice a zbavily se dluhů.
Domníváte se, že např. Amerika se svojí demokracií neporuší při sledování mocenských zájmů svoji věhlasnou Ústavu a deklaraci lidských práv"? Ovšem zatím jsou třeba s Čínou docela kamarádi.