Odpověděl/a – 25.říjen 16:27
Nevím, jaký chcete vyzkoušet recept. I když pohanku vařím dost časo,
má trochu nezvyklou chuť, dokonce pachuť, proto je výhodnější i ní
přidat šťávu.
Nemusí se vařít, ale několik spařit horkou vodou a slít a potém dát
dojít pod peřinu.
Chutnější je, když ji spařenou opražíme na tuku a pak teprve
vaříme.
Někdo dělá nasladku v mléce. Já jen naslano.
Odpověděl/a – 25.říjen 16:32
Nevím, jaký chcete vyzkoušet recept. I když pohanku vařím dost časo,
má trochu nezvyklou chuť, dokonce pachuť, proto je výhodnější i ní
přidat šťávu.
Nemusí se vařít, ale několik spařit horkou vodou a slít a potém dát
dojít pod peřinu.
Chutnější je, když ji spařenou opražíme na tuku a pak teprve
vaříme.
Někdo dělá nasladku v mléce. Já jen naslano.
Doplňuji:
Omlouvám se za překlepy.
..několikrát spařit(3×)… potom