Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 20:08

Nařízl jsi slupku?Při pečení pěkně se slupka oddělí a jdou dobře loupat

zde je pečou i na pánvi
kaštany roztřídíme, očistíme a ty nepěkné zahodíme
slupku každého kaštánku nařízneme na vypouklé straně do kříže (hloubka cca 2–3mm)
poté pečeme na pánvi s tlustým dnem na středním ohni, v průběhu je neustále přehazujeme
hotové jsou teprve, když se krásně rozvoní, když slyšíte jak syčí a když je jejich kůrka přiměřeně nahnědlá
servírujte horké a neoloupané! (při jídle si potom každý kaštan sám oloupe a posolí)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 20:19

Nařízl jsi slupku?Při pečení pěkně se slupka oddělí a jdou dobře loupat

zde je pečou i na pánvi
kaštany roztřídíme, očistíme a ty nepěkné zahodíme
slupku každého kaštánku nařízneme na vypouklé straně do kříže (hloubka cca 2–3mm)
poté pečeme na pánvi s tlustým dnem na středním ohni, v průběhu je neustále přehazujeme
hotové jsou teprve, když se krásně rozvoní, když slyšíte jak syčí a když je jejich kůrka přiměřeně nahnědlá
servírujte horké a neoloupané! (při jídle si potom každý kaštan sám oloupe a posolí)

Doplňuji:
víc je opeč a nebudeš muset tu slabou loupat ta nejde, jako u zralých ořechů to taky nejde