Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.září 11:07

Jedině Canon ( náplně zvlášť 4 nebo 5 kazet podle typu – raději těch 5 kazet – levnější černobílý tisk) a to pro možnost používat neoriginální náplně. Určitě multifunkci, žena to používá jako kopírku. Jinak se na nápních nedoplatíte. Pokud možno koupit tiskárnu na náplně CLI 521 nebo CLI525. Už jsou CLI 526. Je to jedno, ale místo těch mírně starších je větší výběr neoriginálních náplní. Ono to vždy trochu trvá než výrobci neoriginálních náplní zareagují a Canon proto shválně často mení typ kazet, aby to výrobcům ztížil. Není to ani tak o náplni jako o tvaru kazety. Osobně používam ještě kazety typu CLI 8.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.září 11:22

Jedině Canon ( náplně zvlášť 4 nebo 5 kazet podle typu – raději těch 5 kazet – levnější černobílý tisk) a to pro možnost používat neoriginální náplně. Určitě multifunkci, žena to používá jako kopírku. Jinak se na nápních nedoplatíte. Pokud možno koupit tiskárnu na náplně CLI 521 nebo CLI525. Už jsou CLI 526. Je to jedno, ale místo těch mírně starších je větší výběr neoriginálních náplní. Ono to vždy trochu trvá než výrobci neoriginálních náplní zareagují a Canon proto shválně často mení typ kazet, aby to výrobcům ztížil. Není to ani tak o náplni jako o tvaru kazety. Osobně používam ještě kazety typu CLI 8.
Doplňuji:
Je a ty tiskárny v ceně set – korun mají společnou kazetu pro všechny barvy. Tak to je ve finále to nejdražší řešení. Tu v žádném případě nedoporučuji. Jedině tu která má každou barvu zvlášť. Jinak ale tisknou dobře všechny.