Odpověděl/a – 6.únor 15:51
Asi nemáte na mysli recept na tradiční omáčku. Našla jsem jednu
rychlovku.
Steaky
Vynikající a nenahraditelné steaky ze svíčkové, jejich příprava trvá
jen 8 minut!!!
Budete potřebovat:
4 křehké steaky ze svíčkové
1 lžíce oleje
1 lžíce másla
mletý pepř, sůl
Postup:
Olej dáme do nádoby a zahříváme 3 minuty.
Steaky hřbetem ruky naklepeme, opepříme a osolíme.
Na nahřátý olej dáme steaky a vaříme 2 minuty. Otočíme, přidáme
máslo a vaříme ještě 1–3 minuty, podle toho, jak chcete mít steaky
propečené.
Po ukončení varného procesu je necháme 2 minuty odpočinout, obložíme
zeleninou a podáváme s bramborovými hranolky.
Zdroj: http://www.femina.cz/hovezi-maso/steaky/62/9
Odpověděl/a – 6.únor 15:57
Asi nemáte na mysli recept na tradiční omáčku. Našla jsem jednu
rychlovku.
Steaky
Vynikající a nenahraditelné steaky ze svíčkové, jejich příprava trvá
jen 8 minut!!!
Budete potřebovat:
4 křehké steaky ze svíčkové
1 lžíce oleje
1 lžíce másla
mletý pepř, sůl
Postup:
Olej dáme do nádoby a zahříváme 3 minuty.
Steaky hřbetem ruky naklepeme, opepříme a osolíme.
Na nahřátý olej dáme steaky a vaříme 2 minuty. Otočíme, přidáme
máslo a vaříme ještě 1–3 minuty, podle toho, jak chcete mít steaky
propečené.
Po ukončení varného procesu je necháme 2 minuty odpočinout, obložíme
zeleninou a podáváme s bramborovými hranolky.
Doplňuji:
Ještě než jsem dostala červený palec, jsem si uvědomila, že z Vaší
otázky nebylo jasné, zda Vám zbyla hotová svíčková nebo syrová
svíčková.
Zdroj: http://www.femina.cz/hovezi-maso/steaky/62/9