Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.srpen 14:57

Obsáhlou odppověď jsi dostal u tvé předchozí otázky „K čemu jsou body“. v diskuzi.
Nějak mi uniká rozumný důvod ptát se opakovaně na totéž.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.srpen 20:03

Obsáhlou odppověď jsi dostal u tvé předchozí otázky „K čemu jsou body“. v diskuzi.
Nějak mi uniká rozumný důvod ptát se opakovaně na totéž.
Doplňuji:
Vážený nestore dudu, ne nemýlíš se, jen ti něco trochu uniklo.
V poslední době jsi tu byl jen párkrát, takže jsi možná nezaznamenal dočasný fenomén iv, která hrála naivku a horlivou sběračkou bodů. Pár zasvěcených tím odzbrojila, protože na druhé straně projevila dobré srdce a dodala prázdninovým stránkám určité odlehčení, nadsázku a bezelstný humor.
Tím si vysloužila takovou pozici dvorního šaška, jemuž je leccos dovoleno.
Z euforie nad včerejším zlatem to už ale přepískla a její evidentně účelové otázky s arygnocem v honbě za zbývajícími body do zlata se jí prostě vymkly z rukou. Zkus to vzít jako dětské vzplanutí, které by se už nemělo opakovat.
Jakožto její virtuální ženich (součást ironické mystifikace), jsem jí zaslal oficiální komuniké, že už má zlato, tak by mohla přestat blbnout.
Přislíbila zmírnění a nápravu.
Tobě zase na slovenských Odpovede.sk, připadalo mrtvo, jsi tam rok, žádná sláva, 700 registrovaných. Tak si z toho udělěj zprůměrovaný kompromis a snad to nějak přežiješ.
Ti rozumní z nás očekávají, že se po prázdninách s mnoha momentálně se nudícími studentíky, situace trochu uklidní a i tvým návratem můžeš přispět ke společné snaze o kultivaci a návrat k původnímu principu těchto stránek.
Přeji ti dobrou mysl a krapet té tolerance.