Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.srpen 6:23

V první řadě mi zde chybí příčina proč si pro tebe policisti přišli- nebo se v bytě objevili v jiné souvislosti, než kvůli tobě? Přece se tam neobjevili jen tak. Pokud jsi dělal třeba randál a rušil třeba nějakého obyvatele toho bytu, nebo i souseda, tak to je problém. Zákon moc neznám, jestli tě mohli pouze napomenout, nebo měli právo tě vykázat ale když jsi tomu policistvi sprostě vynadal- není to náhodou (slovní) útok na veřejného činitele? Mám dojem, že jsi to těmi nadávkami zvoral. Na druhou stranu, policisti by si měli uvědomovat, že člověk pod vlivem není tak úplně příčetný a měli být shovívavější- měli tě z toho bytu třeba vykopnout (po tvé urážce) ale pak tě měli nechat na pokoji, ne tě mlátit- pokud jsi nebyl agresivní. Maximálně tě měli odvést na tu záchytku, pokud jsi byl mimo. Být tebou, nechal bych to plavat, nezvládl jsi to ty ani oni. Jiná věc je, kdyby tě nějak obviňovali- pak bych se s nimi pokusil domluvit lidsky: „…podívejte byl jsem ožralý, mrzí mě co jsem řekl“.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.srpen 8:14

V první řadě mi zde chybí příčina proč si pro tebe policisti přišli- nebo se v bytě objevili v jiné souvislosti, než kvůli tobě? Přece se tam neobjevili jen tak. Pokud jsi dělal třeba randál a rušil třeba nějakého obyvatele toho bytu, nebo i souseda, tak to je problém. Zákon moc neznám, jestli tě mohli pouze napomenout, nebo měli právo tě vykázat ale když jsi tomu policistvi sprostě vynadal- není to náhodou (slovní) útok na veřejného činitele? Mám dojem, že jsi to těmi nadávkami zvoral. Na druhou stranu, policisti by si měli uvědomovat, že člověk pod vlivem není tak úplně příčetný a měli být shovívavější- měli tě z toho bytu třeba vykopnout (po tvé urážce) ale pak tě měli nechat na pokoji, ne tě mlátit- pokud jsi nebyl agresivní. Maximálně tě měli odvést na tu záchytku, pokud jsi byl mimo. Být tebou, nechal bych to plavat, nezvládl jsi to ty ani oni. Jiná věc je, kdyby tě nějak obviňovali- pak bych se s nimi pokusil domluvit lidsky: „…podívejte byl jsem ožralý, mrzí mě co jsem řekl“.
Doplňuji:
Baghira: o té shovívavosti jsem psal v souvislosti jak ho mlátili v policejním autě. To se ti zdá normální, že je opilý člověk mlácený jen po tom co něco řekne???