Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.srpen 16:39

Nejrychleji se rozpouští ten co má největší součin rozpustnosti a co má největší plochu to je práškový.
Mimochodem jaký je rozdíl mezi moučkovým a práškovým, řekl bych že žádný.

Sladkost. Podle jaké metody to chcete. Subjektivní posouzení nemá žádnou vypovídací hodnotu. Ale sladivost řepného cukru se obyčejně bere jako jednotka sladivosti.

Kaloricky je na tom sacharoza ( každý cukr je sacharoza) stejně a vanilkový cukr ( zde si nejsem zcela jist ale vanilkový cukr nebude mít se sacharozou nic společného) si určitě najdete v kalorických tabulkách.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.srpen 17:09

Nejrychleji se rozpouští ten co má největší součin rozpustnosti a co má největší plochu to je práškový.
Mimochodem jaký je rozdíl mezi moučkovým a práškovým, řekl bych že žádný.

Sladkost. Podle jaké metody to chcete. Subjektivní posouzení nemá žádnou vypovídací hodnotu. Ale sladivost řepného cukru se obyčejně bere jako jednotka sladivosti.

Kaloricky je na tom sacharoza ( každý cukr je sacharoza) stejně a vanilkový cukr ( zde si nejsem zcela jist ale vanilkový cukr nebude mít se sacharozou nic společného) si určitě najdete v kalorických tabulkách.

Doplňuji:
Tak ten vanilkový je také sacharoza.
Energeticky jee na tom stejně jako řepný cukr. Zde si to můžete najít.
http://www.czfcdb­.cz/potraviny/?id=191