Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.červenec 17:54

Záleží,na typu brambor,které vaříš.Tady,je něco o varných typech.

http://www.no­vakuchyne.cz/2009/06/­10/varne-typy-brambor-co-to-je-a-jak-jim-rozumet/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.červenec 18:15

Záleží,na typu brambor,které vaříš.Tady,je něco o varných typech.

http://www.no­vakuchyne.cz/2009/06/­10/varne-typy-brambor-co-to-je-a-jak-jim-rozumet/
Doplňuji:
Dovolím si,jednu radu,pro ty,co to nevědí.Vaříte-li,oloupané,roz­krájené brambory,že jsou uvařené,poznáte,bez jakéhokoliv dotyku,pohledem­.Brambor,ztra­tí ostré hrany,na řezu,v okamžiku,kdy je uvařený.Hrany,jsou oblé.Léty,ově­řeno. :)