Odpověděl/a – 31.červenec 17:54
Záleží,na typu brambor,které vaříš.Tady,je něco o varných typech.
http://www.novakuchyne.cz/2009/06/10/varne-typy-brambor-co-to-je-a-jak-jim-rozumet/
Odpověděl/a – 31.červenec 18:15
Záleží,na typu brambor,které vaříš.Tady,je něco o varných typech.
http://www.novakuchyne.cz/2009/06/10/varne-typy-brambor-co-to-je-a-jak-jim-rozumet/
Doplňuji:
Dovolím si,jednu radu,pro ty,co to
nevědí.Vaříte-li,oloupané,rozkrájené brambory,že jsou
uvařené,poznáte,bez jakéhokoliv dotyku,pohledem.Brambor,ztratí ostré
hrany,na řezu,v okamžiku,kdy je uvařený.Hrany,jsou
oblé.Léty,ověřeno. :)