Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.červenec 13:28

Rozhodně bych nekupovala auto nové. To je jedna věc. Druhá věc – velikost. Taky jsem chtěla začínat s malým, nakonec jsem ráda, že jsem začla s autem větším. Na šířku je normální, ale je to dlouhý kombík (Opel Astra caravan). Když se naučíš manévrovat s větším autem, není problém přejít na menší. Kdežto když si zvykneš na manévry a parkování s malým, přechod na větší by mohl být těžší.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.červenec 13:44

Rozhodně bych nekupovala auto nové. To je jedna věc. Druhá věc – velikost. Taky jsem chtěla začínat s malým, nakonec jsem ráda, že jsem začla s autem větším. Na šířku je normální, ale je to dlouhý kombík (Opel Astra caravan). Když se naučíš manévrovat s větším autem, není problém přejít na menší. Kdežto když si zvykneš na manévry a parkování s malým, přechod na větší by mohl být těžší.
Doplňuji:
chudst – právě, je to o zkušenstech, které začátečník prostě nemá, proto pro něj bude jednodušší parkovat s malým vozítkem. Když jsem psala tuhle odpověď, myslela jsem na kamarádku, která si hned po autoškole zvykla na malé autíčko (Ford Ka) a když musela převézt auto větší (nevím, co to bylo za značku, ale vím, že to byl kombík), měla obrovský problém. Nikam se nevešla, vůbec to neuměla odhadnout, způsobia nějaký ten škrábanec. Jasně, o nic nejde, ale stejně…