Odpověděl/a – 17.červenec 11:44
Tip – jak uskladnit banány doma tak, aby vám zůstaly co nejdéle
čerstvé. Všichni víme, že banány se rychle kazí. Po několika dnech se na
nich vytvoří hnědé skvrny a nakonec se zbarví do nehezké hnědé až
černé barvy což už je známka hniloby. Takovéto ovoce již není ani
chutné. To vše lze jednoduše oddálit. Banány pečlivě zabalte do
igelitového pytlíku a uskladněte na tmavé a chladné místo. Takto
uskladněné banány vydrží mnohem déle a budete z nich mít více
užitku.
http://www.fitvit.cz/clanek/banany-ovoce
Odpověděl/a – 17.červenec 11:47
Tip – jak uskladnit banány doma tak, aby vám zůstaly co nejdéle
čerstvé. Všichni víme, že banány se rychle kazí. Po několika dnech se na
nich vytvoří hnědé skvrny a nakonec se zbarví do nehezké hnědé až
černé barvy což už je známka hniloby. Takovéto ovoce již není ani
chutné. To vše lze jednoduše oddálit. Banány pečlivě zabalte do
igelitového pytlíku a uskladněte na tmavé a chladné místo. Takto
uskladněné banány vydrží mnohem déle a budete z nich mít více
užitku.
http://www.fitvit.cz/clanek/banany-ovoce
Doplňuji:
A ještě,stačí banány zabalit do alobalu a teprve potom dát do lednice a
vydrží nám tam dlouho a nečernají!