Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.červenec 11:44

Tip – jak uskladnit banány doma tak, aby vám zůstaly co nejdéle čerstvé. Všichni víme, že banány se rychle kazí. Po několika dnech se na nich vytvoří hnědé skvrny a nakonec se zbarví do nehezké hnědé až černé barvy což už je známka hniloby. Takovéto ovoce již není ani chutné. To vše lze jednoduše oddálit. Banány pečlivě zabalte do igelitového pytlíku a uskladněte na tmavé a chladné místo. Takto uskladněné banány vydrží mnohem déle a budete z nich mít více užitku.
http://www.fit­vit.cz/clanek/ba­nany-ovoce

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.červenec 11:47

Tip – jak uskladnit banány doma tak, aby vám zůstaly co nejdéle čerstvé. Všichni víme, že banány se rychle kazí. Po několika dnech se na nich vytvoří hnědé skvrny a nakonec se zbarví do nehezké hnědé až černé barvy což už je známka hniloby. Takovéto ovoce již není ani chutné. To vše lze jednoduše oddálit. Banány pečlivě zabalte do igelitového pytlíku a uskladněte na tmavé a chladné místo. Takto uskladněné banány vydrží mnohem déle a budete z nich mít více užitku.
http://www.fit­vit.cz/clanek/ba­nany-ovoce
Doplňuji:
A ještě,stačí banány zabalit do alobalu a teprve potom dát do lednice a vydrží nám tam dlouho a nečernají!