Odpověděl/a – 9.červenec 10:14
tak já bych to tedy neriskla , udělala bych nový kvásek – lépe vyhodit kvásek než buchty
proto se zalévá vlažným mlékem aby droždí vyběhlo zmladilo se a pak když opět zchladne myslím, že se srazí.
nevím ......tyto kvásky jsou určené spíš k pečení chlebového těsta, ale pokud máte panenko zkušenost ,neberu vám to.....já to nezkoušela a raděj bych udělala kvásek nový
tak jsem radila jen dle sebe
Odpověděl/a – 9.červenec 14:19
tak já bych to tedy neriskla , udělala bych nový kvásek – lépe vyhodit kvásek než buchty
proto se zalévá vlažným mlékem aby droždí vyběhlo zmladilo se a pak když opět zchladne myslím, že se srazí.
nevím ......tyto kvásky jsou určené spíš k pečení chlebového těsta, ale pokud máte panenko zkušenost ,neberu vám to.....já to nezkoušela a raděj bych udělala kvásek nový
tak jsem radila jen dle sebe
Doplňuji:
tak dík za zkušenost, hlavně, že se povedly