Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.červenec 10:14

tak já bych to tedy neriskla , udělala bych nový kvásek – lépe vyhodit kvásek než buchty

proto se zalévá vlažným mlékem aby droždí vyběhlo zmladilo se a pak když opět zchladne myslím, že se srazí.

nevím ......tyto kvásky jsou určené spíš k pečení chlebového těsta, ale pokud máte panenko zkušenost ,neberu vám to.....já to nezkoušela a raděj bych udělala kvásek nový

tak jsem radila jen dle sebe

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.červenec 14:19

tak já bych to tedy neriskla , udělala bych nový kvásek – lépe vyhodit kvásek než buchty

proto se zalévá vlažným mlékem aby droždí vyběhlo zmladilo se a pak když opět zchladne myslím, že se srazí.

nevím ......tyto kvásky jsou určené spíš k pečení chlebového těsta, ale pokud máte panenko zkušenost ,neberu vám to.....já to nezkoušela a raděj bych udělala kvásek nový

tak jsem radila jen dle sebe
Doplňuji:
tak dík za zkušenost, hlavně, že se povedly