Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.červen 11:57

Mě to rozhodně nepohoršuje, je to dnes normální věc, a hlavně je to každého věc.. Homosexuálové mi nevadí.. Jediná věc která mi vadí je, že nesouhlasím s tím, aby mohly adoptovat děti.. Vím že o tom páry i touží, ale tady jde o to dítě.. Určitě se o něj budou starat jako věchny rodiče, ale co si to dítě zažije ve školce, ve škole, mezi kamarády, potom v práci, apod.. těch posměšků bude určitě hodně, lidé jsou nevyzrálý a na toto téma i dost zlí..

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.červen 13:00

Mě to rozhodně nepohoršuje, je to dnes normální věc, a hlavně je to každého věc.. Homosexuálové mi nevadí.. Jediná věc která mi vadí je, že nesouhlasím s tím, aby mohly adoptovat děti.. Vím že o tom páry i touží, ale tady jde o to dítě.. Určitě se o něj budou starat jako věchny rodiče, ale co si to dítě zažije ve školce, ve škole, mezi kamarády, potom v práci, apod.. těch posměšků bude určitě hodně, lidé jsou nevyzrálý a na toto téma i dost zlí..
Doplňuji:
arygnoc:

Nemáte pravdu, ono je sice lepší být v rodině, než v děcáku, ale homosexuální rodiny si ani neuvědomují, co s tím způsobí.. Já znám jeden už homosexuální pár, a ten má dítě.. Neumíte si představit, jak to dítě trpí, lidé, děti na něj křičí, že jeho rodiče jsou homouši, teplouši apod. (nechci někoho urazit těmi výrazy, ale to jsem opravdu slyšela), jsou to malé děti, a toto slyší od svých rodičů. To dítě nemá kamarády, protože si každý myslí že by ho tím homo mohl nakazit, což je blbost, a co si budou ostatní myslet, že se kamarádíš s tím dítětem.. Zkrátka, já s tím nesouhlasím a hotovo.. Tohle je ale diskuse na dlouhou dobu, myslím že toto pochopí až generace po nás, ta naše už se nezmění.. Chtěli jste názor, tak tady ho máte..