Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červen 16:08

Připojuji se k mlčící většině, a jsem zvědav zda se na otázku pokusí odpovědět některý náctiletý. Pokud se neozvou, zasloužili by si pověsit za žebra na hák.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červen 8:38

Připojuji se k mlčící většině, a jsem zvědav zda se na otázku pokusí odpovědět některý náctiletý. Pokud se neozvou, zasloužili by si pověsit za žebra na hák.
Doplňuji:
Je pravdou, že jejich znalosti o tom co je zajímá jsou podstatně vyšší. To je také v pořádku. Pokud ale chci být takovým vlastencem, za jaké se dnešní mládež vydává především na náměstích při sportovních přenosech, potom bych měl znát alespoň v hrubých rysech pár čechů kteří proslavili nebo ovlivnili český národ ať kladně nebo záporně. Měl by také znát čím si český národ prošel a jak bojoval za svou identitu. Z čeho se ale odvozuje vlastenectví mladých lidí když né z hrdosti na český národ v celém jeho vývoji. Dalším projevem vlastenectví je úcta a láska k mateřskému jaziku a poslechněte si někdy rozhovor dnešních -náctiletých je to snůžka zkomolené češtiny doplněná hromadou amerikanizmů.