Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.červen 20:49

Já se k ní nepřipojuju. S odpuštěním – ta stávka nic nezmění. Vláda MOC DOBŘE ví, že jsou lidi nasr*aný a nedělá nic – myslíte, že to jeden protest změní? Část lidí si zastávkuje, přibližně stejná se jim bude smát (politici) a naprostá většina bude naštvaná, že se nedostane do práce a do škol,případně s problémama. Když chtějí protestovat, proč nezabarikádujou ministerstva a úřad vlády a nekomplikujou život jenom jim, ale obyčejnejm lidem?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.červen 3:03

Já se k ní nepřipojuju. S odpuštěním – ta stávka nic nezmění. Vláda MOC DOBŘE ví, že jsou lidi nasr*aný a nedělá nic – myslíte, že to jeden protest změní? Část lidí si zastávkuje, přibližně stejná se jim bude smát (politici) a naprostá většina bude naštvaná, že se nedostane do práce a do škol,případně s problémama. Když chtějí protestovat, proč nezabarikádujou ministerstva a úřad vlády a nekomplikujou život jenom jim, ale obyčejnejm lidem?
Doplňuji:
Mosoj: a to mě hluboce mrzí, našeho pana sebestředného prezidenta fakt nemusím a vždycky mě překvapí, když se na něčem náhodou shodneme.
Je sice fakt, že ti rozkrádači nadělali šílený škody.. ale mně teď bezprostředně může víc uškodit stávka než rozkradení – který se už stejně ani stávkou nezmění. Nějak nedoufám, že by zrovna tohle mohlo něčemu pomoct.
Bohužel v těchhle věcech většinou platí – bližší košile než kabát. Neumím si představit rozumnej důsledek stávky, zato si zatraceně umím představit důsledek protestu dopraváků. Těm nahoře to bude šumák. Dotkne se to obyčejnejch lidí. Nebo ne?