Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.červen 7:12

To že je tvá přítelkyně se svým bývalým v jedné kanceláři, to je opravdové neštěstí a jestli to dokážeš překonávat, jsi hrdina. Já bych viděl východisko v tom, že by spolu nebyli; navrhnout, aby se dohodla se svým zaměstnavatelem, aby to tak zařídil. Je to myslím dostatečně pochopitelný motiv.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.červen 10:00

To že je tvá přítelkyně se svým bývalým v jedné kanceláři, to je opravdové neštěstí a jestli to dokážeš překonávat, jsi hrdina. Já bych viděl východisko v tom, že by spolu nebyli; navrhnout, aby se dohodla se svým zaměstnavatelem, aby to tak zařídil. Je to myslím dostatečně pochopitelný motiv.
Doplňuji:
Pro -iv-: rozumím ti, ale tento vztahový problém není zanedbatelný… nevím co by mohlo být pro vztah destruktivnější než model v podání Akko. Pokud je zaměstnavatel moudrý, ví, že je třeba zabývat se nejen produktivitou zaměstnanců, ale do jisté míry i jejich osobnostmi- souvisí to. Ovšem nakonec tento problém vlastně může mít vliv i na produktivitu přítelkyně respondenta, tím, že to negativně působí na její psychiku.