Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.květen 10:01

Kapr se dá vykostit. Seříznou se filátka kůže stáhnout.Obaím to v mouce pokmínínuji a pomalu peču na másle z kouskem citronu i z kůrou. Která rybu navoní.Bzambory a osminka citronu na pokapání každý si jej vymáčkne podle chuti. Až se mi zbíhají sliny zítra jdu nějakou rybu schánět.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.květen 10:21

Kapr se dá vykostit. Seříznou se filátka kůže stáhnout.Obaím to v mouce pokmínínuji a pomalu peču na másle z kouskem citronu i z kůrou. Která rybu navoní.Bzambory a osminka citronu na pokapání každý si jej vymáčkne podle chuti. Až se mi zbíhají sliny zítra jdu nějakou rybu schánět.
Doplňuji:
Škoda že v místním potoce ryby nejsou hned bych na ně šel.