Odpověděl/a – 13.květen 9:41
Množství můžete přizpůsobit smetaně.
Ingredience
1/2 balíčkuvanikový cukr250 mlzakysaná smetana250 gměkký tvaroh100
gcukr moučka
Postup přípravy receptu
V míse rozmícháme tvaroh s kysanou smetanou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem.
Vše dobře promícháme a dáme do kelímků. Zmrazíme a hotovou zmrzlinu podáváme jako sladkou pochoutku při nejrůznějších příležitostech.
Zdroj: http://recepty.vareni.cz/misa-zmrzlina/
Odpověděl/a – 13.květen 10:02
Množství můžete přizpůsobit smetaně.
Ingredience
1/2 balíčkuvanikový cukr250 mlzakysaná smetana250 gměkký tvaroh100
gcukr moučka
Postup přípravy receptu
V míse rozmícháme tvaroh s kysanou smetanou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem.
Vše dobře promícháme a dáme do kelímků. Zmrazíme a hotovou zmrzlinu
podáváme jako sladkou pochoutku při nejrůznějších příležitostech.
Doplňuji:
Na Domažlicku polévají hospodyňky upečené teplé koláče zkyslou
šlehačkou, ušlehanou s cukrem. Těsto pak zvláční a je velmi lahodné
i několik dnů.
http://kuchyne.dumazahrada.cz/clanky/vareni-a-stolovani/ceske-kolace-1-dil-dnes-peceme-z-kynuteho-testa-18701.aspx
Zdroj: http://recepty.vareni.cz/misa-zmrzlina/