Odpověděl/a – 6.květen 11:41
Spíš než vložky by záchvat mohlo způsobit mléko či máslo, pokud jste
je v kaši použila.
Je pravda, že žlučníkový záchvat vás může občas chytnout i po jídle,
u něhož byste to nejméně předpokládala. Někdy může jít
i o podráždění slinivky. Co „žlučníkář“, to jiné poznatky.
Znám z vlastních zkušeností. Vyloučila jsem z jídelníčku ovoce (kromě jiného), působí mi problémy.
Odpověděl/a – 6.květen 11:43
Spíš než vložky by záchvat mohlo způsobit mléko či máslo, pokud jste
je v kaši použila.
Je pravda, že žlučníkový záchvat vás může občas chytnout i po jídle,
u něhož byste to nejméně předpokládala. Někdy může jít
i o podráždění slinivky. Co „žlučníkář“, to jiné poznatky.
Znám z vlastních zkušeností. Vyloučila jsem z jídelníčku ovoce
(kromě jiného), působí mi problémy.
Doplňuji:
Omlouvám se za překlep – patří vločky. Teď mě napadlo – třeba
i banán zapůsobil negativně.