Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.duben 13:37

Jak psal dedapetr; ale pro jistotu zduraznim vystrahu: NIKDY nezkouset sama nebo z kamarady. VZDY jen z rukou odbornika. Mamcin kamarad to kdysi z kamarady zkousel a z hodiny na hodinu se z nej stal ochrnuty clovek, ktery nedokaze samostatne myslet – uz s nim nic nesvedli ani odbornici. Pokud pujdete za nekym, kdo hypnozu skutecne ovlada, pak se vam ale naopak muze povest neco, oc usilujete cely zivot a nedari se vam to. No – a jeste dodatecne upozorneni: ne kazdeho lze zhypnotizovat, pokud se pamatuji, lze zhypnotizovat v prumeru asi jednoho cloveka ze sta.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.duben 15:12

Jak psal dedapetr; ale pro jistotu zduraznim vystrahu: NIKDY nezkouset sama nebo z kamarady. VZDY jen z rukou odbornika. Mamcin kamarad to kdysi z kamarady zkousel a z hodiny na hodinu se z nej stal ochrnuty clovek, ktery nedokaze samostatne myslet – uz s nim nic nesvedli ani odbornici. Pokud pujdete za nekym, kdo hypnozu skutecne ovlada, pak se vam ale naopak muze povest neco, oc usilujete cely zivot a nedari se vam to. No – a jeste dodatecne upozorneni: ne kazdeho lze zhypnotizovat, pokud se pamatuji, lze zhypnotizovat v prumeru asi jednoho cloveka ze sta.
Doplňuji:
iq: ja o tom vim jen to, co mi rikala mamka a nezavisle na ni teta a babicka; mamcin spoluzak (a soused) byl do te doby naprosto normalni kluk, v 17 experimentoval s jinyma klukama s hypnozou a dopadlo to tak, jak jsem psal. Je to nas soused porad, takze finalni stav mohu potvrdit. A o podobnych pripadech (neschopnost komunikovat…) jsem slysel i v dokumentech z televize. Nerikam, ze hypnoza je neco spatneho, jen je s ni treba zachazet s opatrnosti.