Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.březen 22:44

Je potřeba vědět v jakém formátu seriál teď je a jestli vám jde o kvalitu nebo úsporu místa. Pokud je v DVD video, tak by asi byla škoda to konvertovat. Jestli to je v avi, tak normálně vypálit jako datové multisession a DVD zavřít. Kolik se tam vejde dílů nejde určit. Nepíšete jak jsou dlouhé. Orientačně celovečerní film mívá v avi kolem 700MB.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.březen 0:31

Je potřeba vědět v jakém formátu seriál teď je a jestli vám jde o kvalitu nebo úsporu místa. Pokud je v DVD video, tak by asi byla škoda to konvertovat. Jestli to je v avi, tak normálně vypálit jako datové multisession a DVD zavřít. Kolik se tam vejde dílů nejde určit. Nepíšete jak jsou dlouhé. Orientačně celovečerní film mívá v avi kolem 700MB.
Doplňuji:
Je potřeba podívat se do návodu, co přehrávač umí přehrát. Jestli avi „moc nebere“, je potřeba vyzkoušet jiný druh media, jinou rychlost vypalování nebo jiný způsob zápisu. Jestli avi neumí přehrát, nezbyde nic jiného, než díly překonvertovat do DVD video, které umí přehrát každý přehrávač, ovšem za cenu velké spotřeby koleček.