Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.únor 14:09

dneska jsem dělala lečo – papriky, rajský,cibule, gothaj, vejce …vše dostupné k tomu brambory ale můžeš si dát s chlebem.

Nechtěj abych ti tu vypisovala jednoduché recepty, to bych dnes nic jiného nedělala. Zadeej si do vyhledavače levné a chutné recepty a uvidíš co se dá uvařit.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.únor 15:46

dneska jsem dělala lečo – papriky, rajský,cibule, gothaj, vejce …vše dostupné k tomu brambory ale můžeš si dát s chlebem.

Nechtěj abych ti tu vypisovala jednoduché recepty, to bych dnes nic jiného nedělala. Zadeej si do vyhledavače levné a chutné recepty a uvidíš co se dá uvařit.
Doplňuji:
Bramboráky z tvrdého chleba

Namočíme si do vody chleba, který už máte třeba pro slepice (cháá) ale bez plísně, samozřejmě.
Když se chleba rozmočí, vymačkáme z něj vodu, dáme do mísy a přidáme vajíčko, vegetu (místo soli), uzeninu, kmín, majoránku, pepř a tolik množství česneku, kolik ho běžně dáváte do bramboráku, přidejte taky cibuli, je v těchto plackách moc dobrá a trochu hladké mouky.
A pěkně smažíme na tuku.