Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.leden 18:02

Na kaši je třeba brambory víc uvařit . Já mám vyzkoušeno, že nejdřív šlehám barmbory s kouskem másla a pak teprve přilévám teplé mléko a šlehám .Kašička je pak jemná.
Někdo zase dává přednost kaši s kousky brambor.
Nedávno jsem to viděla v nějakém pořadu, kuchař říkal, že v kaši by měly zůstat kousky brambor.
Unás je ale v oblibě kaše jemná našlehaná.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.leden 18:43

Na kaši je třeba brambory víc uvařit . Já mám vyzkoušeno, že nejdřív šlehám barmbory s kouskem másla a pak teprve přilévám teplé mléko a šlehám .Kašička je pak jemná.
Někdo zase dává přednost kaši s kousky brambor.
Nedávno jsem to viděla v nějakém pořadu, kuchař říkal, že v kaši by měly zůstat kousky brambor.
Unás je ale v oblibě kaše jemná našlehaná.
Doplňuji:
Taky šlehám šlehačem