Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.listopad 18:23

Hadi ve skutečnosti netančí podle zvuku píšťaly. Kobry se pomalu kolébají jen proto, že sledují pohyby krotitele, a chystají se vrhnout na kořist. Kobry jsou oblíbení hadi indických krotitelů. Nesledují melodii píšťaly. Hady vydražďuje přítomnost krotitele a jeho pomalé pohyby. Had se vztyčí a nadme krk. Naštěstí kobry se nedovedou vymrštit dost rychle a krotitelé dokážou včas přestat hrát. Krotitel zpravidla odstraní hadovi nejprve jedovaté zuby. Indické kobry jsou velice nebezpečné, nebot' mají prudký jed. Každý rok umírá několik tisíc lidí na uštknutí kobrou. Často se to stává k večeru, kdy se kobry vplíží do domu a hledají svou oblíbenou kořist, krysy.

Zdroj: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:89s8O6tNQN8J:www.poradna-lasky.cz/denicky/viteto.php+tanec+kobry+a+krotitel&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.listopad 18:40

Hadi ve skutečnosti netančí podle zvuku píšťaly. Kobry se pomalu kolébají jen proto, že sledují pohyby krotitele, a chystají se vrhnout na kořist. Kobry jsou oblíbení hadi indických krotitelů. Nesledují melodii píšťaly. Hady vydražďuje přítomnost krotitele a jeho pomalé pohyby. Had se vztyčí a nadme krk. Naštěstí kobry se nedovedou vymrštit dost rychle a krotitelé dokážou včas přestat hrát. Krotitel zpravidla odstraní hadovi nejprve jedovaté zuby. Indické kobry jsou velice nebezpečné, nebot' mají prudký jed. Každý rok umírá několik tisíc lidí na uštknutí kobrou. Často se to stává k večeru, kdy se kobry vplíží do domu a hledají svou oblíbenou kořist, krysy.
Doplňuji:
Chybička se vloudila autorovi textu. Já jsem ho převzala a chyby si nevšimla. Kobra je jedovatý had a má jedové zuby, jak správně podotkl uživatel 9 řemesel. Děkuji.

Zdroj: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:89s8O6tNQN8J:www.poradna-lasky.cz/denicky/viteto.php+tanec+kobry+a+krotitel&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz